Doelgroep

Preventieve begeleiding om mentaal gezond te blijven.

Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland gebruiken antidepressiva!

Volgens mij is dit niet nodig!

Door vroegtijdig mentale hulp in te schakelen kun je veel leed voorkomen.

Het is bekend dat mensen te lang wachten met vragen van mentale begeleiding om diverse redenen. De nood is dan al hoog en de wachtlijsten lang. 

Juist omdat je niet lekker in je vel zitten en je op je tenen loopt , voelt het of je het laatste stukje zekerheid  weg geeft wanneer je hulp vraagt en/of een stapje terug doet. Je bent bang om de  controle kwijt te raken. Uiteindelijk raak je door steeds maar door te gaan de grip, op hoe je wilt leven, kwijt. Dit totdat het lichtje, uiteindelijk toch uit gaat en je vaak lang uit de running bent

De bewustwording dat naast gezond eten en drinken , om fysiek gezond te blijven, ook het mentale stuk hier net zo’n belangrijk onderdeel van is. Jammer is dat dit nog altijd een drempel ligt.

Een onderdeel hiervan is om jezelf beter te leren kennen  en weten wat je talenten zijn en wanneer jouw grenzen is bereikt. Uit ervaring weet ik dat veel mooie, inzichten geeft. 

Uit ervaring weet ik dat het niet eenvoudig is om een stuk controle op te geven en vertrouwen in jezelf te krijgen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Door jezelf beter te kennen en je bewust te worden van je denkpatronen en gedrag leer je dat wat je denkt niet altijd de waarheid hoeft te zijn.

Hoe relaxt is het wanneer je er achter komt dat je gedachten niet altijd te serieus moet nemen. Je kunt uiteindelijk alleen je omgeving veranderen door eerst naar jezelf te kijken. 

Graag wil ik deze ervaring en kennis delen om je een zetje in de rug te geven.

 

Voor meer informatie zie workshop